4.9.13

42. Φεστιβάλ βιβλίου • Πεδίον του Άρεως, 6–22 Σεπτεμβρίου 2013

Η Απόπειρα στο περίπτερο #68.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη 18.00 - 22.30
Παρασκευή και Σάββατο: 18.00 - 23.00
Κυριακή ανοιχτά όλη την ημέρα από τις 11 το πρωί έως τις 22.30 το βράδυ.

 42. Φεστιβάλ βιβλίου


Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου - Περιφέρεια Αττικής
Συνεργασία: Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) και Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF
Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού<


Το Δελτίο τύπου του Συνδέσμου Εκδοτών βιβλίου
Το 42. Φεστιβάλ Βιβλίου, ένας ιδιαίτερα καταξιωμένος θεσμός στα δρώμενα της Πόλης των Αθηνών που διοργανώνει για πάνω από τριάντα χρόνια ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), εφέτος μεταφέρεται στον καταπράσινο χώρο του Πεδίου του Άρεως όπου θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και σε συνεργασία με τη Unicef και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την εικαστική φροντίδα της πολυσήμαντης αυτής διοργάνωσης ανέλαβε ο ζωγράφος Δημήτρης Γέρος.
Ο εκδοτικός κόσμος θα παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους αναγνώστες την σύγχρονη βιβλιοπαραγωγή του.
Επίσης, στο 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου συμμετέχουν: το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, o Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef και το Πολιτιστικό Σημείο Επαφής της Ελλάδας - Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εκδηλώσεων, το πλήρες πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.
Σας περιμένουμε λοιπόν, στο 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου, στο Πεδίον του Άρεως , στη μεγάλη αυτή Γιορτή του Πολιτισμού και της Παιδείας κάθε μέρα από τις 6 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: