5.10.11

Ο μισός βέσπα στο Hoxton Bar

Ο μισός βέσπα.Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011, στις 9 το βράδυ, στο μπαρ Hoxton (Βουτάδων 42, Γκάζι). Συνδεθείτε στο Facebook »»

Γνωρίστε το βιβλίο Ο μισός βέσπα, τη συγγραφέα Κατερίνα Έσσλιν, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκαν οι χαρακτήρες (και τη μουσική που ακούνε). Τρυφερό και κυνικό ταυτόχρονα, ρομαντικό (αν το διαβάσεις Πέμπτη απόγευμα) και χυδαίο (αν το διαβάσεις Κυριακή πρωί), το βιβλίο αποτελείται από 19 «μυθιστορήματα του ενός λεπτού» που κάθονται χαλαρά σ’ ένα παγκάκι (άλλοτε κλαίγοντας γοερά κι άλλοτε χαζεύοντας τις πάπιες).
Παρουσιάζει: η ηθοποιός Εύα Κοτανίδη.
Ομιλητές: ο συγγραφέας Γιώργος Κ. Ψάλτης, ενώ θα σας χαστουκίσουν ευγενικά (δηλαδή θα διαβάσουν αποσπάσματα) ο συγγραφέας/σκηνοθέτης Αχιλλέας Κυριακίδης και ο creative/τραγουδοποιός Μιχάλης Μουλάκης (ο οποίος θα μοιραστεί και την εμπειρία του σε σχέση με το βιβλίο — ως ο πρώτος επίσημος αναγνώστης του, πολύ πριν τυπωθεί).

(Υπάρχει και αφηγητής-έκπληξη, ο οποίος, όχι, δεν είναι ο Σπάιντερμαν, όπως σας είχαμε τάξει αρχικά.) Επιπλέον, ίσως έρθει και η συγγραφέας — αν εκείνη την ώρα δεν κάτσει να δει το τούρκικο (αγκαλιά με τον Σπάιντερμαν).
(Αν ψάχνετε απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα «γιατί τα διηγήματα ονομάστηκαν μυθιστορήματα του ενός λεπτού;» και «ποιο το νόημα της σελίδας 57;», αυτή είναι η τυχερή σας βραδιά, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το βιβλίο σε ένα μίνι-διαγωνισμό σουρεαλισμού.)
ΥΓ.
Σημείωση: Δεν έχει ποδόσφαιρο εκείνο το βράδυ. (Αλλά αν θέλετε φέρτε την μπάλα σας και τα βολεύουμε.)

1 σχόλιο:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Καλή επιτυχία στην Κατερίνα. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί λόγω υποχρεώσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι εκεί.