16.10.12

Το Γαμ. στο Spiti Coctail Bar

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 στις 7 το βράδυ στο Spiti Coctail Bar (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι, τηλ. 210/6833677).

Το βιβλίο παρουσιάζουν ο Αχιλλέας Κυριακίδης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Μιχάλης Μουλάκης.

Facebook Event: Παρουσίαση του Γαμ. στο Spiti Cocktail Bar.

apo spiti gam proskl

Μετά το βιβλίο «ο μισός βέσπα», και συνεχίζοντας την αιματηρή αποταμίευση λόγου που χαρακτηρίζει τα «μυθιστορήματα του ενός λεπτού», η Απόπειρα και η Κατερίνα Έσσλιν παρουσιάζουν το Γαμ. Αν είστε ανθεκτικοί στη λογοτεχνία που σκληρά χαϊδεύει και γλυκά ξεβολεύει, το Γαμ. διαβάζεται παντού: στο σπίτι, στο γραφείο, στην εξοχή, στο σκοτάδι, στο ασανσέρ, στο μετρό, στο άσχετο, και τώρα και στο Spiti (στο cocktail bar που έδωσε νέο νόημα στη φράση spiti-γραφείο, γραφείο-spiti). Στόχος της βραδιάς: η ζάλη. (Μεταξύ μας, τα αιχμηρά φωνήεντα του Γαμ. καταπίνονται ευκολότερα μ’ ένα κοκτέιλ.)

Μαζί μας, ο Αχιλλέας Κυριακίδης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Μιχάλης Μουλάκης, οι οποίοι, με τη βοήθεια του αλκοόλ κι ένα αντίτυπο του Γαμ. ανά χείρας (για προσάναμμα), θα κρεμάσουν στο λαιμό σας κι από μια τρυφερή πυρκαγιά.
Παρόντες και ο Σουρεαλισμός με τη σύζυγό του (την κυρία Πραγματικού).
Guest: το κοριτσάκι που με τις βλεφαρίδες του χαϊδεύει τα σύννεφα, η Μηλού.

_____________________________
Spiti Cocktail Bar • Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι, τηλ. 210/6833677
Απόπειρα • τηλ. 210/3640817
Το μπαρ είναι κεντρικότατο, ωστόσο για τη διευκόλυνσή σας σημειώστε ότι βρίσκεται σε στοά. (Συγκεκριμένα, στην επόμενη μετά από αυτήν του γνωστού βιβλιοπωλείου Ευριπίδης στη στοά.) Η κοντινότερη στάση metro είναι της Αγίας Παρασκευής, αν σας αρέσει το περπάτημα / 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: