15.10.11

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης • Διαβάτες στην πόλη

Μυθιστόρημα
σσ. 140, σχήμα 13 × 20,5 εκ., έκδοση χαρτόδετη,
I S B N 978-960-537-142-5,
Απόπειρα, Οκτώβριος 2011

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης • Διαβάτες στην πόληΜία τοιχογραφία της παγκόσμιας πόλης, όπου γεννιούνται τα μυθιστορήματα· μία ιστορία φιλίας, έρωτα, απώλειας και ενηλικίωσης στην πόλη, όπου ο Γουίλ, ο Νίλι, ο Αρχιτέκτονας και η Μέυ, οι τέσσερις διαβάτες, θα αγγίξουν για λίγο την ευτυχία που ξεγλιστρά.

Οι Διαβάτες στην πόλη είναι μια διαλογική γύρω από την τρομοκρατία, τις ουσίες, τη συνύπαρξη και συγχρόνως, ένας οδηγός ανάγνωσης, μία περιπέτεια ανάμεσα σε περίφημα μυθιστορήματα και τη ροκ μουσική. Μία κοπιώδης αναζήτηση για το βιβλίο που θα σώσει την ανθρώπινη ζωή.

(Κείμενο από το οπισθόφυλλο της έκδοσης.)

[…] υποστήριζε ότι η δολοφονία έπρεπε να γίνει με καθαρό και γρήγορο τρόπο, ιπποτικά. Οι υπόλοιποι πίστευαν ότι έπρεπε να στείλουν ένα μήνυμα στην εξουσία διαμέσου της ενέργειας. Λέγανε, δηλαδή, πως αφού η πρώην υπουργός εγκλημάτησε, έπρεπε να τιμωρηθεί. Όπως ακριβώς στο Έγκλημα και Τιμωρία· να δολοφονηθεί λοιπόν με το τσεκούρι.

________________________
Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης

Romanos

Γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει. Τελείωσε το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και σπουδάζει Ιατρική. Οι Διαβάτες στην πόλη είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

6 σχόλια:

ΡΙΤΣΑ Ρ. είπε...

ΡΩΜΑΝΟΥΛΗ ΜΑΣ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!ΚΑΛΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΘΣΙΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ!!

mahler76 είπε...

καλά δεν είχα ιδέα!!! Καλή επιτυχίααααααααααααααα

Unknown είπε...

Φίλε Ρωμανέ, εύγε ! Συνεννοήσου με τους Αποπειρατές Σαράντο και Λεωνίδα να δημοσιεύσω το αγαπημένο σου κεφάλαιο στο Bookspotting !

flamencologio είπε...

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!

Απόπειρα είπε...

Διαβάτες σε κάθε σπίτι!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί...γιατί...δν το έμαθα νωριτερα?ενθουσιάστηκα...και είμαι σιγουρη οτι, ο,τι και ν κάνεις θα παει τέλεια....!!αυτο το ταξίδι να το χαρείς...[....]Κ.Τ