21.1.09

Δημήτρης Γκενεράλης • Ο απρόσμενος θάνατος ενός ψυχαναλυτή (audio book, Pathos Publishing)

Η νουβέλα του Δημήτρη Γκενεράρη κυκλοφόρησε σε audio book από την Pathos Publishing »»

DGenAprosmenosΕρμηνεύουν: (Αφήγηση) Νόνη Ιωαννίδου, (Γραμματέας) Νίκη Ιωαννίδου, (Χανς Μπίμπερκοπφ) Αχιλλέας Βατρικάς, (Δρ. Ντάνιελ Σμιτ) Μιχάλης Μαρκάτης, (Δρ. Πέτερ Κλάιν) Πέτρος Πετράκης, (Σερβιτόρος) Γιάννης Καμπουρόπουλος, (Τραπεζίτης Μπίλσταϊν) Νίκος Σιδέρης.

Μουσική: Θοδωρής Πιστιόλας  

Ηχητικός σχεδιασμός: Γιάννης Καμπουρόπουλος, Ανδρέας Παπαχρίστου



Ο ψυχίατρος-ψυχαναλυτής Δρ. Ντ. έχει έναν πολύ δύσκολο και ιδιόμορφο ασθενή. Παρακολουθώντας τον και συζητώντας μαζί του έρχεται αντιμέτωπος μ’ έναν άνθρωπο απογυμνωμένο από το κάθε πάθος για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εγκόσμια. Απουσιάζει κάθε επιθυμία για ζωή, για θάνατο, για έρωτα, για φιλία. Αυτό που ουσιαστικά κάνει τον Χανς Μπίμπερκοπφ να ισορροπεί στην καθημερινότητά του είναι η δύναμη της συνήθειας που καλύπτει την κάθε του ενέργεια. Ο Δρ. Ντ., ένας άνθρωπος με πάθη, απορροφάται από τη δύναμη της προκλητικά απαθούς στάσης ζωής τού ασθενούς του, δυσκολεύεται να τον αντιμετωπίσει ως γιατρός και τελικώς καταλήγει να γίνει εκείνος ο «ασθενής».

Μια ιστορία έλλειψης πάθους που ξετυλίγεται μέσα από τρεις ψυχαναλυτικές συνεδρίες και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών στο ιστορικό κέντρο της Κολωνίας τού 1960.

Γλώσσα: Ελληνικά
ISBN: 978-3-9812090-0-6
Catalog Nr.: PP004CD
Διάρκεια: 40min 11sec
Tracks: 10
Διαθέσιμο ως: 1 C D Audio, M P3 download

Για τη νουβέλα Ο απρόσμενος θάνατος ενός ψυχαναλυτή (Απόπειρα, 2005), βλέπε »».

Δεν υπάρχουν σχόλια: